Patronen

Zoekt u iets unieks dan is een patroon misschien iets voor u. Deco Tiles heeft diverse patronen tot zijn beschikking zoals de puzzelstuk of hexagoon, maar uw eigen ontwerp is ook mogelijk. Een patroon kan bestaan uit een herhalende vorm of uit verschillende vormen. De patronen kunnen in het algemeen uit elke willekeurig aangeleverde tegel gesneden worden. Let op dat er in sommige tegels teveel spanning zit, dat is een grotere kans op breuk. De patronen kunnen bijvoorbeeld verwerkt worden boven het aanrecht, wc reservoir of bad ombouw. Uiteraard is het ook mogelijk om de patronen te verwerken op de gehele wand of vloer.

 

PuzzelstukHexagoonKlokhuis
De puzzelstuk snijden wij uit een 60×60cm tegel in een standaard formaat van 20×20cm en heeft meerdere mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen om alleen puzzelstuk A te gebruiken met het voordeel dat u niet gebonden bent aan de maat van de locatie. U kunt ook kiezen om alle puzzelstukken (A, B, C, D en E) te combineren, wat zich vormt als een puzzel met kader. Het voordeel om alle puzzelstukken te combineren is dat u het bijvoorbeeld boven het aanrecht kan verwerken of als decoratieve baan op de wand. In het tabel hieronder kunt u zien in welke aantallen we de verschillende puzzelstukken snijden.

Puzzelstuk  Aantal uit 60x60cm tegel
 A 6
   B 2 of 4
C 2 of 4
 D 3
 E 3

Als van puzzelstuk B en C allebei 2 nodig zijn, gaan ze gecombineerd uit 1 tegel.
Puzzelstuk D en E gaan standaard gecombineerd uit 1 tegel.

Mocht u interesse hebben voor de puzzelstukken, kunt u het beste de afmeting van de locatie doorgeven, zodat wij kunnen berekenen hoeveel tegels u nodig heeft. 

Vraag offerte aan

De hexagoon is een vorm die zichzelf herhaalt tot een patroon. We snijden de hexagoon uit een 60×60cm tegel of een 30×60cm tegel. Uit de 60×60cm tegel kunnen we 4 stukken snijden en uit de 30×60cm tegel kunnen we 2 stukken snijden. Het is ook mogelijk om uit elke andere maat tegel te snijden afhankelijk van het formaat van de tegel. De standaard formaat van de hexagoon is 22,5×26cm.

Mocht u interesse hebben voor de hexagoon, dan kunt u het beste de afmeting van de locatie doorgeven. Zo kunnen wij berekenen hoeveel tegels u nodig heeft.

Vraag offerte aan

De klokhuis is een vorm die zichzelf herhaalt tot een patroon. We voeren de klokhuis in 2 maten, de kleine heeft een formaat van 19,5×14cm en de grote heeft een formaat van 27×19cm. We snijden de klokhuizen uit een 60×60cm tegel, van de kleine klokhuis kunnen we 12 stukken snijden en van de grote klokhuis kunnen we 6 stukken snijden.

Mocht u interesse hebben voor de klokhuis, dan kunt u het beste de afmeting van de locatie doorgeven. Zo kunnen wij berekenen hoeveel tegels u nodig heeft.

Vraag offerte aan

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@decotiles.nl