Stroken en tegels op maat

Als u stroken of een andere maat van een bepaalde tegel wilt hebben, kan het zijn dat van deze tegel geen stroken of de gewenste maat word geproduceerd of dat de levertijd niet past in uw planning. Bij Deco Tiles is dit geen probleem, omdat wij stroken en tegels op maat kunnen snijden uit elke tegel die u maar aanlevert. Wij hebben gekozen om met een watersnijder te werken in plaats van tegelzaag, omdat we op deze manier maat precies te werk kunnen gaan en geen last hebben van muizentandjes.

Voor de stroken kunt kiezen voor standaard maten ( 5, 10, 15 cm in de mix) of elke maat die u wenst. Het makkelijkste voor u en voor ons is dat we de stroken snijden uit 60×60cm tegels, aangezien de standaard maten hiermee het beste uit komt en hier in het algemeen het meeste van op voorraad is. Om maat precies te werken, snijden we eerst een strookje van de tegel af en daarna beginnen we met het snijden van de stroken. Dit doen we omdat de tegels niet altijd haaks zijn.

Ook zou u rekening moeten houden of de tegel gerectificeerd is of niet. Als de tegel niet gerectificeerd is, dan zit de originele afronding nog op de kopse kant van de strook. Een andere optie is dat we eerst de tegel rectificeren. Het is mogelijk om elke tegel te rectificeren.

Wij verpakken de strokenmix in doosjes per 1,08m², wat gelijk is aan een doos met 3 stuks van 60×60cm tegels. De overige formaten worden verpakt tot volle dozen, afhankelijk van de hoeveelheid en de dikte van de tegels.

Voor tegels op maat kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 60×60cm tegel die we doormidden snijden zodat u 2 tegels heeft van 30×60cm en die zouden we ook nog doormidden kunnen snijden zodat u 4 tegels heeft van 30×30cm. Op deze manier kunnen we maat precies werken en is het snijverlies minimaal. Ook hierbij zou u rekening moeten houden of de tegel gerectificeerd is of niet.

Hoe groter de tegel des te meer kans op breuk, omdat in het algemeen tegels hol of bol zijn.

.
Stroken offerte
Tegels op maat offerte

 

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@decotiles.nl

.

.