Over ons


Deco Tiles

Bij ons kunt u terecht voor het snijden van grote partijen of een paar enkele tegels. Wij bestaan uit een creatief team met een oog voor detail.  Alle opdrachten worden zorgvuldig en efficiënt geprogrammeerd voor minimaal materiaal verlies. Onze media vormgever tekent en bereid de logo's voor, zodat we die kunnen laser graveren of waterstraal snijden. De keuze voor waterstraal snijden is dat we flexibel en maat nauwkeurig te werk kunnen gaan. De combinatie van waterstraal snijden en laser graveren gaat goed samen, denk aan bijvoorbeeld de tegelklok voorzien van een logo.

 

U kunt zelf uw tegels aanleveren of bestellen bij onze buren Julius van der Werf tegelhandel, waar wij goed mee samen werken. Mocht u tegels hebben besteld bij Julius van der Werf tegelhandel dan kun u deze rechtstreeks bij ons laten bezorgen. 

 Dooitze de Boer & zn. Merchandising

 Wij zorgen er voor dat uw showroom word voorzien van monstertegels. Sinds 2006 brengt Dooitze de displays en wisselpanelen voor de kasten rond. In 2008 hebben wij een start gemaakt om zelf de tegelpanelen te plakken en kort daarna ook het inpakken van monstertegels. De reden daarvan is dat we een korte levertijd hebben. Tegenwoordig plakken wij de tegelpanelen, coderen wij de monstertegels, brengen wij het rond en plaatsen wij het in uw showroom.


Aanvoer

Coderen

Plakken

Inpakken

Transport